Zdravstvena preventiva

Dogodek - predstavitev programa Svit z dodatnimi predavanji

Videm pri Ptuju, sobota, 16. 2. 2013

 

Uspešno smo izvedli naš prvi dogodek s področja zdravstvene preventive, ki jo izvajamo v projektu "Informiranje lokalnega prebivalstva na področju zdravstvene preventive", predstavitev programa Svit z dodatnimi predavanji.

Program smo predstavili skupaj s predstavniki Svit, posebna zahvala gre g. Urošu Železniku, ki so prikazali zakaj je pomembno skrbeti za zdravo črevo na napihljivem velikem modelu črevesa.

Maja Pelcl, dr. med. je predstavila predavanje s temo "Življenje po operaciji črevesa" in Janja Leskovar, dipl. med. sestra je predavala na temo "Življenje s kronično vnetno črevesno boleznijo."

Z odzivom vabljene javnosti smo delno zadovoljni saj bi si želeli še večji odziv lokalnega prebivalstva. Kljub temu smo našteli več kot trideset udeležencev. Med drugim smo bili deležni obiska župana, predstavnikov lokalne tv ter časopisa. O dogodku so posneli prispevek, ki bo omogočil širše osveščanje lokalnega prebivalstva.

Vsekakor si želimo za prihajajoče dogodke s področja zdravstvene preventive se večjega obiska, zato vsi vljudno vabljeni predvsem v smislu že splošno znanega reka: "Bolje prepreciti, kot zdraviti..."

Spremljajte našo spletno stran in druga sredstva obveščanja za prihodnje aktivnosti na zdravstvenem področju.

 

Hvala in srečno do prihodnjič,

Maja Pelcl, dr. med.

 

 

 

 

Utrinki z dogodka:

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piškotke.